Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Toulouse

Frankrijk

Toulouse Aan de oevers van de rivier de Garonne ligt de Zuid-Franse stad Toulouse. Vanwege de vele huizen met oranjeroze bakstenen en dakpannen, wordt Toulouse ook wel Ville Rose genoemd, Roze Stad.

Toulouse is een belangrijke stad voor de Franse lucht- en ruimtevaart: vliegtuigfabrikant Airbus en de Europese ruimtevaartorganisatie ESA zijn er gevestigd. Maar moderne techniek overheerst niet in Toulouse, het historische centrum is rijk aan cultureel erfgoed. Tijdens de fietstocht rijdt u onder meer langs de kathedraal van Saint-Étienne, het klooster van de Jacobijnen, prachtige herenhuizen en het stadhuis aan het Place du Capitole.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 17
Eindpunten: 10
Kilometers: 15 km
Tijdsduur: 1 uur en 34 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook