Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Marseille

Frankrijk

Marseille Marseille is de oudste en op een na grootste stad van Frankrijk. Gelegen aan de Middellandse Zee is Marseille een belangrijke handelshaven. De Vieux-Port (oude haven) was vroeger het economische centrum van de stad. Koning Lodewijk XIV bouwde aan beide kanten van de haven een fort.

Tegenwoordig is de Vieux-Port een toeristische trekpleister met vele restaurantjes en terrassen.
Talloze kloosters, paleizen, kathedralen en botanische tuinen zorgen ervoor dat er in Marseille altijd wat te zien is. De fietstocht start bij de Vieux-Port en brengt u onder meer langs de Heilige-Vincentius-a-Paulokerk, het geschiedenismuseum en het Palais Longchamp. Het Palais Longchamp is een gebouw met een monumentale fontein. Het natuurhistorisch museum en het museum voor schone kunsten zijn hier gevestigd.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 20
Eindpunten: 12
Kilometers: 20 km
Tijdsduur: 2 uur en 7 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook