Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Nice

Frankrijk

Nice In een prachtige baai aan de Côte d’Azur ligt de Franse badplaats Nice. Dankzij het mediterrane klimaat is Nice zeer populair bij toeristen.

De fietstocht gaat eerst door het oude centrum van Nice. Door smalle straatjes fietst u langs verschillende kerken en kathedralen, het stadhuis en het Paleis van Justitie. Fietsend over de boulevard kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de helderblauwe zee. Of u kunt een kijkje nemen in de oude haven van Nice, Port Lympia.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 15
Eindpunten: 8
Kilometers: 16 km
Tijdsduur: 1 uur en 45 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook