Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Bordeaux

Frankrijk

Bordeaux Bordeaux staat vooral bekend om de heerlijke wijnen uit de omgeving, maar wist u dat Bordeaux ook een prachtige stad is? De oude binnenstad, de Port de la Lune, staat zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bordeaux is gebouwd aan een bocht in de rivier de Garonne. Over het water ligt een prachtige brug, de Pont de Pierre. U fietst door het historische centrum van Bordeaux en komt onder meer langs de basiliek van Saint-Michel, de kathedraal van Saint-André de Bordeaux, het stadhuis, operagebouw en het indrukwekkende beursgebouw aan de oevers van de Garonne.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 16
Eindpunten: 7
Kilometers: 18 km
Tijdsduur: 1 uur en 56 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook