Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Montpellier

Frankrijk

Montpellier Montpellier is een historische stad vlakbij de Zuid-Franse kust. De oude binnenstad heeft talloze smalle straatjes en pleinen. Het is een echte studentenstad en in het centrum staat de oudste medische universiteit van Europa: een prachtig gebouw uit de 12e eeuw.

De fietstocht brengt u onder meer langs Place de la Comédie, het centrale plein van Montpellier. Op dit plein staat een mooie fontein voor de drie gratiën. Ook het 18e-eeuwse operagebouw Opéra Comédie is hier te vinden. De route komt verder langs triomfboog Port du Peyrou, de kathedraal van Saint-Pierre en diverse musea en stadspaleizen.

List-item Terug naar het overzicht

Statistieken

Beslissingspunten: 19
Eindpunten: 8
Kilometers: 18 km
Tijdsduur: 1 uur en 58 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook