Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Hilversum

Nederland

Hilversum Hilversum heeft meerdere bijnamen: ‘tuinstad’ en ‘villadorp’ vanwege het grote aantal tuinen en villa’s, en ‘mediastad’ vanwege de vele omroepbedrijven.

Dat Hilversum een omroepstad is, is duidelijk zichtbaar: de 196 meter hoge zendmast torent overal bovenuit en ook het kleurrijke gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid springt in het oog. Maar er is meer bijzondere architectuur te bewonderen in de Gooise gemeente. Er staan veel gebouwen van de bekende gemeentearchitect Willem Dudok, waaronder het Raadhuis.

De fietstocht door Hilversum gaat onder meer door het centrum, langs het Media Park en langs de prachtige villa’s en tuinen.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 14
Eindpunten: 8
Kilometers: 18 km
Tijdsduur: 1 uur en 54 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook