Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

München

Duitsland

München München is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren. Met ruim 1,4 miljoen inwoners is het na Berlijn en Hamburg de derde stad van Duitsland. München staat vooral bekend om het jaarlijkse Oktoberfest, het grootste bierfeest ter wereld, en de talloze biergarten in de stad.

Door bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog werd München grotendeels verwoest, maar na de oorlog heeft men het oude centrum opnieuw opgebouwd. De fietstocht door München leidt u langs verschillende bezienswaardigheden.

De route start in de buurt van het Marienplatz en het nieuwe stadhuis. Even verderop fietst u langs de beroemde Frauenkirche. De hoge kerktorens met opvallende koepels zijn van verre zichtbaar. Natuurlijk ontbreken ook belangrijke musea niet: onder meer de Glyptothek en de Pinakothek der Moderne liggen op de route.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 14
Eindpunten: 7
Kilometers: 17 km
Tijdsduur: 1 uur en 48 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook