Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Tiel

Nederland

Tiel Midden in de Betuwe ligt Tiel, de stad die bekendstaat om mascotte Flipje. Tiel is een van de oudste steden van Nederland. Al in de 10e eeuw was het een belangrijke handelsstad.

Aan de prachtige monumenten in de oude binnenstad is goed te zien dat Tiel een rijk verleden heeft. De fietsroute door Tiel brengt u onder meer over de oude stadswallen, langs de Dominicuskerk, de Ambtmanstuin en de Waterpoort bij het Flipje- en Streekmuseum.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 11
Eindpunten: 8
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 22 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook