Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Rennes

Frankrijk

Rennes Rennes is de hoofdstad van de Franse regio Bretagne. Met twee universiteiten en verschillende hogescholen is Rennes een echte studentenstad. Overal zijn gezellige restaurants en terrassen te vinden.

Ook op cultureel gebied heeft Rennes veel te bieden. Vijftiende-eeuwse vakwerkhuizen, paleizen uit de Renaissance en moderne kunstwerken in de straten: in de stad is van alles te zien. De fietstocht door Rennes leidt u onder andere langs de kathedraal van Sint-Pieter, de opera, het parlement van Bretagne en het park Thabor.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 6
Kilometers: 15 km
Tijdsduur: 1 uur en 35 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook