Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Guérande

Frankrijk

Guérande Guérande is een middeleeuws stadje in de Franse regio Pays de la Loire. Om het oude deel van de stad is een vestingmuur gebouwd van 1,4 kilometer lang.

De omgeving van Guérande staat bekend om haar zoutwinning. De Romeinen haalden al zout uit de zoutmoerassen rond Guérande en het fleur de sel uit dit gebied is volgens kenners het lekkerste zout ter wereld.

Via een van de vier toegangspoorten fietst u de ommuurde stad binnen. In de belangrijkste toegangspoort, de Porte Saint-Michel, is een museum gevestigd. Door kronkelige straatjes fietst u langs de karakteristieke huizen met leistenen daken en de kerk van Saint-Aubin.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 4
Eindpunten: 5
Kilometers: 5 km
Tijdsduur: 33 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook