Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Nantes

Frankrijk

Nantes In het westen van Frankrijk ligt de bruisende havenstad Nantes. Bij Nantes monden de rivieren Erdre en Sèvre uit in de Loire. Dankzij deze gunstige locatie kon Nantes zich ontwikkelen tot een belangrijk economisch centrum.

Ondanks zware bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, zijn veel historische gebouwen bewaard gebleven. Zo brengt de fietstocht door Nantes u onder meer langs het kasteel van de hertogen van Bretagne, het natuurhistorisch museum, het Place Royale en de gotische kathedraal van Sint-Pieter en Sint-Paulus.  

List-item Terug naar het overzicht

Statistieken

Beslissingspunten: 21
Eindpunten: 10
Kilometers: 20 km
Tijdsduur: 2 uur en 8 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook