Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Le Croisic

Frankrijk

Le Croisic Het karakteristieke Le Croisic is een kleine badplaats aan de Franse westkust met een lange geschiedenis. Al in de zestiende eeuw brachten reders, kooplieden en schippers het plaatsje welvaart. Langs de oude haven wisselen vakwerkhuizen en oude herenhuizen elkaar af.

De fietstocht door Le Croisic voert u over de kaden, waar talloze kleine bootjes liggen aangemeerd. Ook fietst u langs het gemeentehuis, de indrukwekkende gotische kerk en heeft u uitzicht over de ruige kustlijn.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 4
Eindpunten: 3
Kilometers: 8 km
Tijdsduur: 48 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook