Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Ootmarsum

Nederland

Ootmarsum Ootmarsum bestond tot 2001 uit verschillende buurtschappen, waarna het gefuseerd werd met de gemeenten Denekamp en Weerselo tot de gemeente Dinkelland.

Er zijn prachtige oude kerkjes te bezichtigen uit 770. Dit waren de eerste kerkjes die gebouwd werden in Twente. Na deze kerkjes werden grachten en aardwallen aangelegd en was de vestingstad Ootmarsum een feit. 

Er kan worden gefiets door het groene Springendal, een natuurgebied van maarliefst 355 hectare groot. Verder wordt Ootmarsum gekenmerkt door zijn vakwerkhuizen en gallerijen en komt de fietser zowel langs de H.H. Simon en Judas kerk als het oude stadhuis uit 1778.


List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 6
Eindpunten: 3
Kilometers: 6 km
Tijdsduur: 35 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook