Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Hengelo

Nederland

Hengelo Midden in Twente ligt Hengelo, een stad die bekend is geworden door haar technische industrie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het centrum van Hengelo meerdere malen gebombardeerd, waardoor veel oude gebouwen verloren zijn gegaan.

De fietstocht door Hengelo start bij de Markt midden in het centrum. U fietst onder meer langs het stadhuis. Dit moderne gebouw is typerend voor de wederopbouwperiode na de oorlog. Het stadhuis heeft een opvallende toren en is in 2015 uitgeroepen tot rijksmonument. De Sint Lambertusbasiliek ligt ook op de route. Deze rooms-katholieke kerk uit 1890 is wel bewaard gebleven, net als het 17e-eeuwse café ‘t Neutje in de Pastoriestraat. U kunt ook langs het station fietsen en het Prins Bernhardplantsoen.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 11
Eindpunten: 6
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 21 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook