Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Kortrijk

België

Kortrijk Kortrijk ligt in het zuiden van West-Vlaanderen aan de rivier de Leie. Door de bloeiende vlas- en lakennijverheid in de Middeleeuwen is de stad nog steeds erg welvarend.

De broeltorens aan de Leie zijn een echte bezienswaardigheid. Maar ook het gotische stadhuis, de stadswaag (waar vroeger gewichten werden geijkt) en het Begijnhof zijn het langsfietsen waard. 

Het Sint-Elisabethbegijnhof is een middeleeuwse stadwijk die in 1238 al werd gesticht. Nadat het door de jaren heen meerdere malen verwoest is, heeft men het in oude barokke stijl weer optrokken. 


List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 6
Kilometers: 16 km
Tijdsduur: 1 uur en 44 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook