Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Ieper

België

Ieper Ieper heeft de bijnaam Kattenstad en is één van de grootste steden van West-Vlaanderen. De indrukwekkende Romaanse Sint-Maartenskerk is het zeker waard om langs te fietsen.

De Grote Markt is met zijn historische uitstraling het centrale punt van Ieper. De fietser kan hier kiezen om langs de Lakenhallen, het Belfort, het Nieuwerck of langs gezellige winkelstraatjes met tarvernes te rijden. 

Ook heeft Ieper de Menenpoort, een oorlogsmonument waar nog elke avond om 20.00 uur de Last Post wordt gespeeld ter nagedachtenis van de gesneuvelden in Ieper. 

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 14
Eindpunten: 4
Kilometers: 15 km
Tijdsduur: 1 uur en 38 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook