Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Urk

Nederland

Urk Urk is de kleinste gemeente van de provincie Flevoland en een echt vissersdorp. Het heeft de grootste vissersvloot en visindustrie van Nederland. Tot 1939 was Urk eiland in de Zuiderzee en dat is te merken: het is een hechte gemeente en de bewoners zeggen tot op de dag van vandaag dat zij op Urk wonen en niet in Urk.

De fietstocht door Urk gaat langs de haven en over de kades met onder meer de 18,5 meter hoge vuurtoren en het vissersmonument voor de Urkse mannen die in zee verdronken zijn. Ook fietst u dwars door de oude dorpskern met smalle steegjes, monumentale huizen, pittoreske pleinen en verrassende doorkijkjes.  

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 20
Eindpunten: 8
Kilometers: 16 km
Tijdsduur: 1 uur en 43 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook