Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Dokkum

Nederland

Dokkum Dokkum is een gemeente in het noordoosten van de provincie Friesland waar het Friese dialect Noordhoeks wordt gesproken.

Dokkum is één van de Friese elf steden en is als oude vestingstad omringd door stadswallen. Op de stadswallen, ook wel bolwerken genoemd, staan op zes plekken ook bastions.

Er kan worden gefietst langs het stadhuis (1610), de Dokkummer Waeg (1754) en korenmolens De Hoop (1849) en Zeldenrust (1862). Ook kan de fietser kiezen voor een route langs de Sint Martinuskerk of de Bonifatiuskapel.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 11
Eindpunten: 4
Kilometers: 9 km
Tijdsduur: 54 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook