Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Dinant

België

Dinant Dinant is een Belgische stad aan de Maas. De citadel van Dinant torent boven de stad uit. Deze is te bereiken met een trap van 408 treden.

Wie vanuit het zuiden naar de stad fietst komt vanzelf rots Bayard tegen. Deze statige rots heeft veel weg van een enorme menhir. 

Ook is in Dinant de abdij van Leffe te vinden en kan de fietser langs de schilderachtige oevers van de Maas fietsen.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 3
Eindpunten: 3
Kilometers: 5 km
Tijdsduur: 29 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook