Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Dubai

Emiraten

Dubai Dubai is één van de Verenigde Arabische Emiraten en ligt aan de Perzische Golf. Het bestaat voor een groot deel uit zandwoestijn; je zult er geen rivieren of meren vinden. Dubai staat bekend om zijn welvaart, rijke bevolking en luxe. Deze rijkdom dankt Dubai aan zijn inkomsten van de aardolie.

Er is de mogelijkheid te kiezen tussen twee routes. Er is een fietstocht door het oude Bastakiya of door het nieuwere gedeelte met het beroemde Burj Khalifa.

Route Bastakiya
Bastakiya is samen met Al Shingdagha één van de oudste woonwijken in Dubai. Er staan vooral windtorens, maar je kunt er ook fietsen langs het Al Fahidi Fort (onderdeel van het Dubai Museum) of langs de 200 jaar oude stadsmuur. Gelukkig staat deze er nog, want in 1970 is bijna de helft van Bastakiya gesloopt voor nieuwe kantoorgebouwen.

Route Downtown
De Burj Khalifa is de hoogste wolkenkrabber van de wereld. Het gebouw breekt allerlei records, van hoogste restaurant tot snelste lift. Deze fietstocht geeft een beeld van het modernere gedeelte van Dubai.List-item Terug naar het overzicht

Statistieken

Beslissingspunten: 7
Eindpunten: 9
Kilometers: 9 km
Tijdsduur: 59 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook