Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Leuven

België

Leuven Universiteitsstad Leuven is de hoofdstad van de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het is een bruisende stad met prachtige oude gebouwen, knusse kroegen, sfeervolle winkelstraten en grote pleinen.

De fietsroute door Leuven start bij standbeeld Het Fonske achter de Sint-Pieterskerk. Over de Grote Markt fietst u langs het indrukwekkende stadhuis met maar liefst 236 beelden in de gevel. Via diverse universiteitsgebouwen komt u bij het Groot Begijnhof aan de rivier de Dijle. U kunt ook oostwaarts, richting het Monseigneur Ladeuzeplein en het Martelarenplein met het Vredesmonument.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 11
Eindpunten: 7
Kilometers: 15 km
Tijdsduur: 1 uur en 37 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook