Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Annecy

Frankrijk

Annecy In de Franse regio Haute-Savoie, veertig kilometer ten zuiden van het Zwitserse Genève, ligt Annecy. Het Meer van Annecy trekt jaarlijks talloze watersportliefhebbers, maar ook het stadje zelf is het bezoeken waard. Smalle straten en kleurrijke oude huizen geven Annecy een sfeervol karakter.

De fietsroute door Annecy voert u onder meer langs het Palais d’Isle, een voormalige gevangenis in het midden van de rivier de Thiou. Langs kleine winkels en terrassen fietst u omhoog richting het kasteel van Annecy. Ook de prachtige kathedraal en de Pont des Amours zijn opgenomen in de fietsroute. En uiteraard mag een prachtig uitzicht op het meer niet ontbreken!

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 5
Kilometers: 15 km
Tijdsduur: 1 uur en 35 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook