Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Straatsburg

Frankrijk

Straatsburg Straatsburg wordt ook wel de hoofdstad van Europa genoemd: de Raad van Europa en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens zijn er gevestigd en het Europees Parlement vergadert er maandelijks.

Straatsburg ligt in de Franse regio Elzas, vlakbij de Duitse grens. Door de jaren heen is de stad afwisselend in Duitse en Franse handen geweest. Tegenwoordig spreekt men er voornamelijk Frans, maar de straatnamen worden nog steeds in twee talen aangegeven.  

De fietsroute door Straatsburg start in Le Petit France, het oudste deel van de stad. Deze wijk met smalle straten, fotogenieke vakwerkhuizen en gezellige pleintjes is een toeristische trekpleister. Langs de oevers van rivier de Ill fietst u richting de kathedraal van Straatsburg. De toren van de kathedraal is met 142 meter een van de hoogste kerktorens ter wereld! Ook het Palais Rohan, het Place Kléber en de Opera van Straatsburg liggen op de route.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 8
Kilometers: 14 km
Tijdsduur: 1 uur en 28 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook