Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Metz

Frankrijk

Metz In het noordoosten van Frankrijk ligt Metz. In de periode tussen de Frans-Duitse Oorlog en de Eerste Wereldoorlog hoorde de stad bij Duitsland. De Duitse invloed op de architectuur van Metz is nog duidelijk zichtbaar aan de indrukwekkende gebouwen in het Quartier Impérial, zoals het neoromaanse treinstation.

De fietsroute door Metz start in de winkelstraten van het centrum. Langs de kathedraal van Metz fietst u naar de Temple Neuf aan de oevers van de Moezel. Ook het Place de la République, de Porte Serpenoise en het station van Metz zijn opgenomen in de fietstocht. In het westen van de stad fietst u onder de Porte des Allemands door, een stadspoort uit de 13e eeuw.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 15
Eindpunten: 12
Kilometers: 17 km
Tijdsduur: 1 uur en 50 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook