Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Lyon

Frankrijk

Lyon Lyon ligt op de plaats waar de rivieren de Rhône en de Saône samenkomen. De stad werd gesticht door de Romeinen als hoofdstad van Gallië. In Vieux-Lyon, de historische binnenstad, staan veel Renaissancegebouwen uit de 15e en 16e eeuw. Dit deel van Lyon staat sinds 1998 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De fietsroute door Lyon start bij het stadhuis aan het Place des Terreaux. Langs het Musée des Beaux Arts fietst u vervolgens door het centrum met vele winkels en restaurants. Via een van de bruggen over de Saône kunt u naar het Paleis van Justitie en de kathedraal Saint-Jean in Vieux-Lyon. Ook fietst u over het Place Bellecour, het op twee na grootste plein van Frankrijk.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 16
Eindpunten: 10
Kilometers: 20 km
Tijdsduur: 2 uur en 7 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook