Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Genève

Zwitserland

Genève Genève ligt in het franstalige deel van Zwitserland en is na Zürich de grootste stad van het land. De stad is prachtig gelegen aan het meer van Genève en de oevers van de Rhône. Het centrum wordt gekenmerkt door smalle straten met historische gebouwen en sfeervolle pleintjes.

De fietsroute door Genève start bij de Cathédrale Saint-Pierre. U fietst over het karakteristieke Place du Bourg-de-Four en door de winkelstraten. Langs de Tour du Molard gaat u richting de kleine eilandjes in de Rhône. Wie van parken houdt, kan door het Parc des Bastions fietsen. Daar ziet u de Mur des Reformateurs, een enorm monument ter ere van de reformatie, en een van de universiteitsgebouwen van Genève.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 12
Eindpunten: 5
Kilometers: 16 km
Tijdsduur: 1 uur en 45 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook