Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Paramaribo

Suriname

Paramaribo Suriname was lange tijd een Nederlandse kolonie en maakte van 1954 tot 1975 deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. Als u door de hoofdstad Paramaribo fietst, is dit duidelijk te zien aan de unieke architectuur. Het historische centrum van Paramaribo bestaat bijna volledig uit houten gebouwen en staat daarom ook wel bekend als De Houten Stad.

Veel verschillende religies
De fietsroute door Paramaribo start bij het Presidentieel Paleis en komt langs diverse bezienswaardigheden. Liefhebbers van religieuze gebouwen kunnen onder meer langs de Centrumkerk, Moskee Keizerstraat en Synagoge Neve Shalom fietsen. Ook de Sint Petrus en Pauluskathedraal ligt op de route. Dit is het grootste houten gebouw van Latijns-Amerika!

Fort Zeelandia en de Waterkant
Wie liever uitwaait langs het water, fietst langs Fort Zeelandia richting de Jules Wijdenboschbrug. Aan de Waterkant zitten gezellige eettentjes en u hebt er een mooi uitzicht over de Surinamerivier.   

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 12
Eindpunten: 7
Kilometers: 31 km
Tijdsduur: 3 uur en 25 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook