Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Leiden

Nederland

Leiden De historische stad Leiden is gelegen in de provincie Zuid-Holland. Leiden is historie en nu, getuige de diverse beroemdheden door de eeuwen heen. Het is de stad van schilder Rembrandt van Rhijn, cabaretier Jochem Myjer en DJ Armin van Buuren.

De Sleutelstad, de bijnaam van Leiden, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale gebouwen en hofjes.

De fietstocht die gereden kan worden loopt bijna geheel door het historische centrum. Steegjes, pleintjes en alles wat Leiden zo karakteristiek maakt is in deze route opgenomen. Leiden is ook echt een waterstad met prachtige grachten en singels. Zo zijn er 46 bruggen waar overheen gefietst kan worden. De Sleutelstad staat ook bekend om zijn zeer oude gebouwen in het centrum. Zo wordt er gefietst door de oude stadspoorten, langs twee molens, de sterrenwacht, het stadhuis met de breedste renaissancegevel van Nederland en natuurlijk de vele oude kerken, zoals de Pieterskerk en de Hooglandse Kerk.

De routes hebben een tijdsduur van tussen de 16 en 18 minuten. Bij het optellen van alle routes is er meer dan 138 minuten aan beeldmateriaal van Leiden. De fietsers zullen dan ook aardig wat moeten fietsen om elk steegje te ontdekken dat Leiden rijk is.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 26
Eindpunten: 19
Kilometers: 23 km
Tijdsduur: 2 uur en 30 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook