Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Landgoederen en duinen van Wassenaar

Nederland

Landgoederen en duinen van Wassenaar Wassenaar is een plaats in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Wassenaar staat vooral bekend om zijn grote villa’s en landhuizen in een gebied vol met bossen en duinen. In één van deze villa’s hebben Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima hun intrek genomen. Tussen het stedelijk gebied en de kust liggen één van de mooiste duinen van Nederland. De ideale plek dus voor een prachtige fietstocht.

De fietstocht die gereden kan worden loopt dwars door het centrum van Wassenaar, over de duinen tot aan het strand en in de bosrijke omgeving met de villa’s en landhuizen. Tevens kan er ook over de officiële en populaire Landgoederenroute gefietst worden met landgoederen zoals Hartenkamp en Beukhaghe. Deze route staat bekend om zijn prachtige bossen, slootjes, bruggen en landhuizen die onderweg te zien zijn.

De fietser zal ook over de prachtige duinen fietsen die Wassenaar rijk is. Zonder dat de fietser extra kracht hoeft te zetten fiets hij of zij gemakkelijk op en af in dit natuurrijke gebied.

De routes hebben een tijdsduur van tussen de 18 en 19 minuten. Bij het optellen van alle routes is er meer dan 150 minuten aan beeldmateriaal van Wassenaar en zijn omgeving.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 6
Eindpunten: 4
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 23 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook