Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Polder - Waterfietsen

Nederland

Polder - Waterfietsen Nederland is wereldberoemd om zijn polders. Nederland telt ongeveer 3000 polders. De helft van het polderoppervlak in Europa ligt in Nederland.

Polders zijn gebieden die lager liggen dan het omringende water, of land. De omringende watergangen worden boezemwater, boezemkanaal of ringvaart genoemd. Het water in de polder wordt op een vast peil gehouden door al het extra water (bijvoorbeeld van neerslag) uit de polder naar het boezemwater te pompen. Het water van de boezem wordt dan weer uitgepompt naar zee of naar een rivier.

Tegenwoordig rijdt iedereen in sneltreinvaart door de polders door middel van... precies; de trein. Echt ontspannen genieten van de polders kan natuurlijk ook gewoon per waterfiets. Met de waterfiets zijn mooie uitgestrekte grasvelden en moerassige gebieden te zien. Ook lopen er zelfs koeien mee langs de sloot. De fietser kan genieten van een ontspannen omgeving en daar in alle rust van genieten.

In deze fietstocht kan er onderweg niet worden gekozen welke route de waterfietser neemt.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 4 km
Tijdsduur: 25 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook