Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Waterfietsen in de Leidse singels

Nederland

Waterfietsen in de Leidse singels Naast de vele grachten in Leiden staat de binnenstad ook bekend om zijn singels. De Leidse singelstructuur is uniek. Niet alleen wat omvang betreft, ook de singelrand is nog mooi intact. Langs de singels zijn prachtige plekken en parken te vinden, zoals de Hortus Botanicus, de Zijlpoort en het Plantsoen.

Met de waterfiets trekt de fietser er op uit om het historische centrum in de Leidse singels. Onderweg is er veel groen, prachtige watervogels en talloze bootjes langs de kade te zien.

In deze fietstocht kan er onderweg niet worden gekozen welke route de waterfietser neemt.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 5 km
Tijdsduur: 30 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook