Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Rotterdam

Nederland

Rotterdam Rotterdam geeft door de hoogbouw en de moderne architectuur een totaal ander beeld dan de andere steden van Nederland die vaak nog een oud historisch centrum hebben. Hierbij speelt de Maas ook een rol omdat de skyline van Rotterdam goed te zien is vanaf de oevers in het centrum.

Toen Rotterdam in 1340 stadsrechten kreeg en een tijdje later ook stadsmuren was het vooral bedreven in handel. De Grote of Sint-Laurenskerk uit 1525 is 1 van de weinige oude bouwwerken die nog overeind staat van die tijd. De haven van Rotterdam werd natuurlijk ook steeds belangrijker door de jaren heen.

Na de oorlog werd er een plan gemaakt voor de wederopbouw van Rotterdam. Er werd een metro aangelegd en vanaf de jaren 90 kreeg de Maasstad een echte skyline met gebouwen hoger dan 100 meter. In die tijd werd ook de bekende Erasmusbrug (bijnaam de Zwaan) gebouwd.  Rotterdam is daarom een echte moderne stad met alles wat daarbij hoort. De fietstocht zal dan ook een unieke beleving zijn.

De fietstocht is langs alle bekende plekken uitgezet in het centrum van Rotterdam. Zo zal de fietser fietsen over de Erasmusbrug, langs het nieuwe Centraal Station, langs de Maas, op de Kop van Zuid, in het oude Delfshaven, langs de vele wolkenkrabbels, de kubuswoningen, op het Noordereiland, de Euromast, het vooroorlogse stadhuis en de vele andere moderne gebouwen die Rotterdam rijk is.

De routes hebben een tijdsduur van tussen de 16 en 18 minuten. Onderweg zijn er veel beslissingspunten.


List-item Terug naar het overzicht

Statistieken

Beslissingspunten: 33
Eindpunten: 19
Kilometers: 44 km
Tijdsduur: 4 uur en 51 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook