Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Gouda

Nederland

Gouda Gouda is een oude stad die in 1272 stadsrechten kreeg en veel bloei meemaakte in de middeleeuwen.  Dit kwam mede door de ligging aan de rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel waardoor er veel handel gedreven kon worden via het water. Helaas zijn de stadsmuren en de stadspoorten allemaal gesloopt en heeft de stad ook schade ondervonden door de Tweede Wereldoorlog. Toch telt Gouda nog zo’n 330 rijksmonumenten waarvan het stadhuis aan de Markt en de daarnaast gelegen kerk (Grote of Sint-Janskerk) de bekendste zijn. Verder is de Goudse Kaas natuurlijk 1 van de meest bekendste kazen die nog steeds wekelijks worden verhandeld op de markt.

De fietser zal langs alle bekende plekken van Gouda fietsen. Dit zijn onder andere de Markt, De vier gekroonden, het stadhuis, de Waag, de Grote of Sint-Janskerk, het Tolhuis, molen De Roode Leeuw, molen 't Slot, de Jeruzalemkapel, de grachten, de hofjes en de vele typische Goudse straatjes. Vooral het straatje Achter de Kerk is een zeer sfeervol stukje Gouda.

De routes hebben een tijdsduur van tussen de 16 en 18 minuten. Onderweg zijn er veel beslissingspunten.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 16
Eindpunten: 8
Kilometers: 13 km
Tijdsduur: 1 uur en 21 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook