Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Fietsen in de bollenstreek

Nederland

Fietsen in de bollenstreek Dit is de meest kleurrijke fietstocht die wij hebben. De fietser rijdt dwars door de wereldberoemde bollenstreek waarin bijna alle kleuren van de regenboog te zien zijn. Zo zijn er onder andere krokussen, narcissen, hyacinten en natuurlijk tulpen te bezichtigen. Specifiek bevindt deze fietstocht zich in de Duin- en bollenstreek waarin onder andere Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout, Hillegom en Sassenheim zijn gevestigd. Ook de keukenhof bevindt zich in deze streek wat ook te zien is aan de vele touristen op de huurfietsen die onderweg te zien zijn.

Wij hebben deze fietstocht opgedeeld in 2 fietstochten van 15 minuten. Hierin zijn meer dan 100 bollenvelden te zien. In deze fietstocht kan onderweg niet gekozen worden.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Eindpunten: 1
Kilometers: 2 km
Tijdsduur: 11 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook