Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Kampen

Nederland

Kampen De in Overijssel gelegen Hanzestad Kampen heeft bijna 35.000 inwoners en een prachtig historisch centrum. Reeds in de vroegste middeleeuwen kwamen steden als Kampen, Zutphen en Deventer dankzij hun ligging aan de IJssel tot grote bloei. In Kampen is dat goed te zien aan de mooie monumentale panden uit die tijd.

De fietstocht is uitgezet door het gehele centrum. Via de vele steegjes, grachten en straatjes die Kampen rijk is, zal de fietser alle mooie plekken aandoen. De stad heeft drie stadspoorten die nog helemaal intact zijn. De fietser zal dan ook onder de Koornmarktspoort, Broederpoort en de Cellebroederspoort fietsen. Ook andere monumentale bouwwerken zullen worden gepasseerd zoals de Nieuwe toren (waar ook onderdoor wordt gefietst), het voormalig stadhuis, de Boven- of Sint Nicolaaskerk en het Gotisch Huis. En natuurlijk kan er langs en over de IJssel gefietst worden.

Onderweg kan gekozen worden welke straat de fietser ingaat, dus dit is een zeer uitgebreide fietstocht met vele eindpunten.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 10
Kilometers: 9 km
Tijdsduur: 57 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook