Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Katwijk

Nederland

Katwijk Deze kustplaats, gelegen aan de Noordzee, bestond oorspronkelijk uit een aantal kleine dorpjes (Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn) maar is door de jaren heen aan elkaar gegroeid. Katwijk heeft nog steeds zijn eigen karakter weten te behouden en is een stuk minder touristisch dan andere kustplaatsen.

De fietstocht zal onder andere over de boulevard rijden, langs de Vuurbaak, de Andreaskerk, Katwijk aan zee en Katwijk aan den Rijn.

Onderweg kan gekozen worden dus dit is een zeer uitgebreide fietstocht met vele eindpunten.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 22
Eindpunten: 8
Kilometers: 21 km
Tijdsduur: 2 uur en 16 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook