Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Nederland

Nationaal Park de Hoge Veluwe Met 5.400 hectare is het Nationaal Park de Hoge Veluwe voor Nederlandse begrippen 1 van de grootste natuurgebieden. In het midden bevindt zich het beroemde Kröller-Müller Museum. Het gebied bestaat onder andere uit zandverstuivingen, allerlei soorten bos, heide en verschillende loofbomen. Die fietser zal dwars door dit gebied fietsen en zal door de prachtige natuur helemaal tot rust komen.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 3
Eindpunten: 4
Kilometers: 14 km
Tijdsduur: 1 uur en 29 minuten
Soort: Zonder keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook