Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Noordwijkerhout

Nederland

Noordwijkerhout Het dorp Noordwijkerhout, gelegen in de bollenstreek, heeft iets minder dan 16000 inwoners. Rondom Noordwijkerhout is het in deze fietstocht zeer kleurrijk door de vele bollenvelden die vol in bloei staan.

Deze fietstocht is zo uitgezet dat er in en om Noordwijkerhout gefietst kan worden. Zo wordt er gefietst langs het Witte Kerkje, Leeuwenhorst, een aantal bollenvelden en de Sint Bavo.

In deze fietstocht kan er gekozen onderweg waardoor dit een uitgebreide fietstocht is.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 13
Eindpunten: 8
Kilometers: 10 km
Tijdsduur: 1 uur en 5 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 2/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook