Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Den Helder

Nederland

Den Helder In de Kop van Noord-Holland ligt Den Helder. De belangrijkste marinebasis is hier gevestigd en de boot naar Texel vertrekt ook vanaf Den Helder. Voor de Tweede Wereldoorlog had Den Helder veel mooie bouwwerken en een oude binnenstad. Na deze oorlog was er nog maar weinig over van deze binnenstad. Toch valt er nu nog veel moois te zien en ligt Den Helder op een unieke locatie voor een prachtige fietstocht.
 
Zo wordt er gefietst over de dijk (Zeepromenade), in Willemsoord, langs de boot naar Texel, in de binnenstad en wordt er zelfs onder een onderzeeboot gefietst.
 
Deze fietstocht bevat keuzes waardoor het een zeer uitgebreide fietstocht is.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 14
Eindpunten: 9
Kilometers: 11 km
Tijdsduur: 1 uur en 8 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 1/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook