Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Maastricht

Nederland

Maastricht In het zuiden van de provincie Limburg ligt de oude stad Maastricht. Deze stad staat bekend om haar schoonheid en deze belofte wordt ook helemaal waar gemaakt in deze overweldigende fietstocht. Na Amsterdam kent Maastricht de meeste rijksmonumenten van Nederland (meer dan 1650). Het centrum voelt dan ook middeleeuws aan en heeft heel veel prachtige oude monumenten zoals oude stadspoorten, stadsmuren, gebouwen, bruggen en kerken. Maastricht bezit dan ook de oudste brug en de oudste stadspoort van Nederland. Onder deze brug stroomt de Maas die de stad in twee helften verdeelt.
 
De fietser zal langs en over prachtige locaties fietsen zoals de Sint-Servaasbrug, de Vrijthof, de stadsmuren, de Sint-Servaasbasiliek, de Markt met het stadhuis, het Dinghuis en de Helpoort. Deze fietstocht is zeer uitgebreid dus er is iedere keer weer een nieuw straatje te ontdekken in deze stad.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 32
Eindpunten: 11
Kilometers: 21 km
Tijdsduur: 2 uur en 16 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook