Enkhuizen

Nederland

Enkhuizen Deze haringstad ligt aan het IJsselmeer in de provincie Noord-Holland. De stad is onder andere bekend om de (jacht)havens, het Zuiderzeemuseum en de historische binnenstad. Vooral in de 17de eeuw ging het zeer goed met Enkhuizen waardoor er toch flink gebouwd werd in de binnenstad. Er woonden toen zelfs meer mensen in Enkhuizen dan nu.
 
Deze zeer uitgebreide en diverse fietstocht gaat onder andere langs de vele havens, langs de Drommedaris, over de stadswallen, onder de Koepoort en langs de Boerenboom, het stadhuis en vele andere bouwwerken.
 
Wat deze fietstocht uniek maakt is dat er zelfs door het beroemde Zuiderzeemuseum gefietst kan worden. Hierin kan de men nog de oude cultuur aanschouwen van het voormalige Zuiderzeegebied.
 
Onderweg kan er gekozen worden wat deze fietstocht zeer uitgebreid maakt.

List-item Terug naar het overzicht

Mooiste spots van deze fietstocht

Statistieken

Beslissingspunten: 29
Eindpunten: 14
Kilometers: 20 km
Tijdsduur: 2 uur en 12 minuten
Soort: Met keuzes
Drukte: 3/3

Over Fietslabyrint

Rolstoel voor de Fietslabyrint opstelling
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil.
Meer informatie over ons product

Locatie op de kaart

Europa

Wereld

Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook