Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Dit jaar nog een Fietslabyrint regelen?

Afgelopen jaar hebben verschillende zorginstellingen gebruik gemaakt van onze gratis proefopstelling van twee weken. Uiteraard hebben we daar vele enthousiaste reacties op gehad van zowel de zorgprofessional als de gebruikers

Gebruikers vinden het leuk om weer plekken te zien van vroeger. Met de fietsroute op maat herkennen cliënten straten, huizen en gebouwen van vroeger. Dit haalt herinneringen op en geeft gespreksstof tussen de cliënten.
 
Zorgprofessionals zien in dat het Fietslabyrint een verrijking is bij de dagbesteding. De combinatie van fietsen en herkenbare beelden zorgt voor leuke gesprekken op de afdeling. Het gebruik van het Fietslabyrint stimuleert de zelfredzaamheid en verbetert de executieve functies van de hersenen.
 
Hebben jullie al een proefopstelling gehad op locatie en wil je de dagbesteding op locatie nog iets aantrekkelijker maken met bijvoorbeeld het ‘Waardigheid en trots’-budget? Vraag dan een offerte aan. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden om de dagbesteding nog leuker te maken.
 
PS. Houd de website goed in de gaten, want in het nieuwe jaar komen we weer met nieuwe functies waarin we ons product nog leuker maken voor de doelgroep.


© 02-12-2019
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook