Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Winactie: een kerstroute special winnen?

Nu het einde van het jaar op komst is, willen we dit jaar goed afsluiten met een speciale weggeefactie. Jullie kunnen een leuke kerstroute* winnen. Doen jullie mee?

*Update - De winactie is inmiddels gesloten. De winnaar is persoonlijk benaderd. We willen jullie allen bedanken voor de inzendingen!

We kunnen natuurlijk hele lastige opdrachten bedenken, maar we doen het anders. Vertel waarom jullie deze kerstroute willen en moeten winnen! De vorm mogen jullie helemaal zelf bepalen (een e-mail, filmpje, foto, *via Facebook, Instagram etc.).

Deze kunt u tot en met 10 december mailen naar kerst@fietslabyrint.nl of via de sociale mediakanalen inzenden. Vergeet ons niet te taggen!
 
De winnaar wordt namelijk op 12 december bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijke e-mail of bericht. Geef wel even aan van welke zorginstelling en welke locatie jullie zijn.
 
(*Let op: U kunt alleen meedoen als er een Fietslabyrintsysteem op locatie aanwezig is. De kerstroute is al gemaakt.)

© 02-12-2019
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook