Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Laatste nieuws

Fietslabyrint helpt studenten van het ROC van Twente ontsnappen uit deze escaperoom!

Opgesloten in een ruimte en binnen 60 minuten zo snel mogelijk weten te ontsnappen door fietsend puzzels op te lossen, cryptische aanwijzingen te ontcijferen en educatieve opdrachten uit te voeren.

Het ROC van Twente is druk bezig met het bouwen van een educatieve escaperoom. Hiermee willen ze een inspirerende leeromgeving creëren voor studenten. Ook willen ze de studenten kennis laten maken met de 21-eeuwse vaardigheden en de technologische ontwikkelingen die relevant zijn in het zorgwerkveld.

In de escaperooms draait alles om de beleving. Dit sluit heel mooi aan bij de missie van Fietslabyrint. Daarom vinden wij het fantastisch om onderdeel uit mogen maken van dit leuke concept.

In samenwerking met het ROC hebben wij een gave virtuele fietsopdracht bedacht. De eerste pilots hebben in januari 2020 plaatsgevonden.

Klik op de link en bekijk het filmpje:
https://www.rtvoost.nl/media/141843/escaperoom-ROC-van-Twente

Fietslabyrint

Fietslabyrint investeert continu in nieuwe ontwikkelingen en innovaties om fietsen met een dubbeltaak uitdagender en leuker te maken. Zo voegen we in 2020 bij de softwareupdate spelletjes toe aan de fietsroutes. Gebruikers kunnen spelenderwijs door onze mooie routes manoeuvreren.

Wilt u ook iets organiseren met Fietslabyrint, neem dan contact met ons op. Wilt u op de hoogte blijven over de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 
Gepubliceerd op 25-02-2020
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook