Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni

Ontdek het vernieuwde Fietslabyrint

 
Fietslabyrint is vernieuwd! Er zijn weer veel mooie nieuwe routes bij gekomen, waarmee het aantal fietstochten nu op 500 staat. En we hebben een nieuwe categorie toegevoegd aan de keuzebalk: tijdens het fietsen kunt u leuke, laagdrempelige spellen spelen die de hersenen prikkelen en het geheugen trainen. We lichten de vernieuwingen hieronder toe.

Kiezen uit 500 routes 

We hebben bij de nieuwe update de routelijst verrijkt met heel veel nieuwe fietsroutes in Nederland, Europa en andere werelddelen. Onze medewerkers hebben meer dan 1600 kilometer al fietsend, al kanoënd, op de kameel en op allerlei andere manieren indrukwekkende routes over de hele wereld gemaakt. Kent u Chefchaouen, het wereldberoemde blauwe stadje van Marokko, al? U kunt zelfs vanuit Middelharnis zo naar Suriname fietsen. Welke routes nieuw zijn, ziet u meteen in het menu aan de aanduiding “NIEUW”. 

Spellen spelen terwijl u fietst

Fietsen met een cognitieve taak maakt bewegen nog leuker. In onze vernieuwde versie hebben we daarom twee leuke, laagdrempelige spellen aan de keuzebalk toegevoegd. De spellen heten Waar ben ik? en Ballonprikken, en u herkent ze in het menu aan de dobbelsteen.

Waar ben ik?

Fietst u in Leiden of in Deventer? Is dat het Pantheon, of toch de Eiffeltoren? In Waar ben ik? kiest u met de knoppen steeds uit twee mogelijkheden. Hoeveel plaatsen weet u juist te herkennen?

Ballonprikken

Hoe goed is uw reactievermogen? In Ballonprikken verschijnen er tijdens het fietsen blauwe en gele ballonnen. Druk zo snel mogelijk op de knop met dezelfde kleur als de ballon. Maar let op dat u de luchtballonnen laat vliegen!  

Wij wensen u heel veel fiets- en speelplezier met het vernieuwde Fietslabyrint!

Neem voor een offerte of vragen over het vernieuwde Fietslabyrint contact op met info@fietslabyrint.nl
 
© 25-02-2020
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook