Fietslabyrint levert contactloos

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop. Door het coronavirus (COVID-19) is de manier van leveren daarom gewijzigd. Wij leveren uw Fietslabyrint contactloos op uw locatie. Dit kan zowel koop als huur zijn. Zolang dat veilig kan, blijven we op verantwoorde wijze leveren. Wat houdt contactloos leveren in? Dat leest u hier.

Voorheen werd, naast het bezorgen, uw Fietslabyrint vakkundig aangesloten op locatie (bijvoorbeeld in de aula of in de fysioruimte). Voor uw en onze veiligheid kiezen wij er in de huidige situatie voor om gebouwen niet meer te betreden. Om contactloos te leveren streven wij ernaar om de installatie zoveel mogelijk op ons kantoor voor te bereiden.

Binnen het afgesproken tijdsblok plaatsen onze bezorgers uw Fietslabyrint voor de hoofdingang of goedereningang van de locatie. Vervolgens bellen wij u op dat uw bestelling is geleverd. U kunt dan uw Fietslabyrint naar binnen rijden. Tot slot belopen wij telefonisch de installatiestappen rustig met u door. Zo proberen wij u toch zo goed mogelijk te helpen in deze omstandigheden.

Heeft u vragen over de installatie of levering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via info@fietslabyrint.nl.
© 30-03-2020
Fietslabyrint levert contactloos
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook