Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Hoe huur ik een Fietslabyrint?

UPDATE: Deze actie is nu gesloten. 
 
Nu veel ouderen zoveel mogelijk binnen blijven, merken wij dat er onder de zorginstellingen en particulieren veel vraag is naar Fietslabyrint. Naast kopen, kunt u Fietslabyrint ook huren. Wij leggen uit hoe dat werkt.


Actie: Beslist u binnen zes maanden na aanvang van de huurperiode een Fietslabyrint te kopen, dan krijgt u het volledige huurbedrag terug.

U kunt bij ons zowel zakelijk (zorginstellingen) als particulier (thuisgebruik) een Fietslabyrint huren. Zo kunt u gelijk gebruik maken van Fietslabyrint. U, of uw cliënten kunnen op een veilige manier fietsend de wereld ontdekken en het gevoel ervaren erop uit te zijn. Als u Fietslabyrint huurt bent u verzekerd van de nieuwste versie. Sinds kort zijn er weer mooie nieuwe routes bijgekomen, waarmee het aantal fietstochten nu op 500 staat. En u kunt nu ook tijdens het fietsen leuke, laagdrempelige spellen spelen!

Wilt u een Fietslabyrint huren? Dit zijn de voorwaarden:
  • U huurt een Fietslabyrint per termijn van zes maanden. Na vijf maanden benaderen wij u met de vraag of u de huurperiode wilt verlengen, of dat u Fietslabyrint wilt aanschaffen.
  • Wilt u de huurperiode niet verlengen en wilt u Fietslabyrint niet aanschaffen? Dan maken wij een afspraak om het Fietslabyrint weer op te halen.
  • Wilt u Fietslabyrint aanschaffen en beslist u dat binnen de eerste zes maanden? Dan krijgt u het volledige huurbedrag terug.
  • Beslist u na zes maanden dat u het Fietslabyrint wilt aanschaffen? Dan krijgt u 80% van het huurbedrag terug.
  • Wij leveren een gehuurd Fietslabyrint altijd inclusief een Active Bike. Wij sluiten een gehuurd Fietslabyrint niet aan op uw eigen bewegingstrainer. Wilt u Fietslabyrint aanschaffen? Dan sluiten we Fietslabyrint desgewenst aan op uw eigen bewegingstrainer. U kunt ook een bewegingstrainer bij ons aanschaffen. Bijvoorbeeld een MOTOmed of een THERA-Trainer.
  • Wij leveren Fietslabyrint inclusief televisie en tv-standaard. Wij sluiten een gehuurd Fietslabyrint niet aan op uw eigen televisie. Wilt u Fietslabyrint aanschaffen? Dan sluiten we desgewenst Fietslabyrint aan op uw eigen televisie.
  • Deze actie is geldig tot 1 september 2020. Wilt u Fietslabyrint na deze periode huren, dan gelden de standaard huurvoorwaarden.
Denkt u erover om Fietslabyrint te huren of te kopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via info@fietslabyrint.nl.
© 03-06-2020
Hoe huur ik een Fietslabyrint?
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook