Hoe huur ik een Fietslabyrint?

UPDATE: Deze actie is nu gesloten. 
 
Nu veel ouderen zoveel mogelijk binnen blijven, merken wij dat er onder de zorginstellingen en particulieren veel vraag is naar Fietslabyrint. Naast kopen, kunt u Fietslabyrint ook huren. Wij leggen uit hoe dat werkt.


Actie: Beslist u binnen zes maanden na aanvang van de huurperiode een Fietslabyrint te kopen, dan krijgt u het volledige huurbedrag terug.

U kunt bij ons zowel zakelijk (zorginstellingen) als particulier (thuisgebruik) een Fietslabyrint huren. Zo kunt u gelijk gebruik maken van Fietslabyrint. U, of uw cliënten kunnen op een veilige manier fietsend de wereld ontdekken en het gevoel ervaren erop uit te zijn. Als u Fietslabyrint huurt bent u verzekerd van de nieuwste versie. Sinds kort zijn er weer mooie nieuwe routes bijgekomen, waarmee het aantal fietstochten nu op 500 staat. En u kunt nu ook tijdens het fietsen leuke, laagdrempelige spellen spelen!

Wilt u een Fietslabyrint huren? Dit zijn de voorwaarden:
  • U huurt een Fietslabyrint per termijn van zes maanden. Na vijf maanden benaderen wij u met de vraag of u de huurperiode wilt verlengen, of dat u Fietslabyrint wilt aanschaffen.
  • Wilt u de huurperiode niet verlengen en wilt u Fietslabyrint niet aanschaffen? Dan maken wij een afspraak om het Fietslabyrint weer op te halen.
  • Wilt u Fietslabyrint aanschaffen en beslist u dat binnen de eerste zes maanden? Dan krijgt u het volledige huurbedrag terug.
  • Beslist u na zes maanden dat u het Fietslabyrint wilt aanschaffen? Dan krijgt u 80% van het huurbedrag terug.
  • Wij leveren een gehuurd Fietslabyrint altijd inclusief een Active Bike. Wij sluiten een gehuurd Fietslabyrint niet aan op uw eigen bewegingstrainer. Wilt u Fietslabyrint aanschaffen? Dan sluiten we Fietslabyrint desgewenst aan op uw eigen bewegingstrainer. U kunt ook een bewegingstrainer bij ons aanschaffen. Bijvoorbeeld een MOTOmed of een THERA-Trainer.
  • Wij leveren Fietslabyrint inclusief televisie en tv-standaard. Wij sluiten een gehuurd Fietslabyrint niet aan op uw eigen televisie. Wilt u Fietslabyrint aanschaffen? Dan sluiten we desgewenst Fietslabyrint aan op uw eigen televisie.
  • Deze actie is geldig tot 1 september 2020. Wilt u Fietslabyrint na deze periode huren, dan gelden de standaard huurvoorwaarden.
Denkt u erover om Fietslabyrint te huren of te kopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via info@fietslabyrint.nl.
© 03-06-2020
Hoe huur ik een Fietslabyrint?
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook