Vanuit huis door Kinderdijk en Biarritz fietsen

Dit jaar zal wel even anders zijn dan andere jaren. Daarom halen wij de gezelligheid van buiten naar binnen.

De traditie om bij elkaar op bezoek te gaan of even langs de bollenvelden te lopen, is in deze tijden niet meer vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er genoeg creatieve ideeën om eenzaamheid en verveling tegen te gaan.

Naast de uitgebreide ‘virtuele’ gesprekken met familie, kunnen oma of opa de komende dagen ook binnen genieten van de mooie routes uit ons assortiment. Wij hebben, voor de nodige afleiding en beweging, twee mooie fietsroutes op ons YouTubekanaal geüpload. Zo kan iedereen fietsen door de straten van Biarritz (Frankrijk) en Kinderdijk.

Natuurlijk is zo’n virtuele tocht geen alternatief voor buiten zijn. Maar als u toch deze Franse badplaats of het oude hart van Holland van veengrond, weiland en de molens wil verkennen, pak dan uw tablet of telefoon en fiets op uw hometrainer door deze mooie routes.

Zo haalt u de gezelligheid van buiten naar binnen, heeft u toch nog het gevoel dat u eropuit bent en komt u ook nog eens toe aan uw dagelijkse beweging.

Let wel op: deze routes zijn een niet-interactieve variant van onze routes. 

De complete fietsroutes zijn hieronder of op ons YouTubekanaal beschikbaar:

Biarritz (Frankrijk) 

Kinderdijk 


Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via info@fietslabyrint.nl.

 

© 09-04-2020
Vanuit huis door Kinderdijk en Biarritz fietsen
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook