Update Coronavirus (COVID-19) - Wij zijn volledig operationeel

Wij merken dat er veel vraag is naar ons product in deze crisis. In het bijzonder voor verpleeghuizen en zorgcentra waarvan de bewoners nu in isolatie zitten. Wij kunnen Fietslabyrint bij u op locatie contactloos leveren. Dit kan zowel koop als huur zijn. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 070 737 1152 en via ln.tnirybalsteif@ofni. Lees meer over onze aangepaste bereikbaarheid

Samenwerking Keukenhof: fietsen door het mooiste lentepark ter wereld

Dankzij Keukenhof kunnen gebruikers van Fietslabyrint genieten van een fietstocht door de mooiste bloementuin van de wereld.

Terwijl de bloemen van Keukenhof eenzaam staan te bloeien, zitten bewoners van verpleeghuizen op hun kamer en mogen geen bezoek ontvangen. De maatregelen vanwege COVID-19 zijn ingrijpend voor mensen én bloemen.

Natuurlijk: het coronavirus kunnen we niet stoppen, maar het eenzaamheidsvirus wel. Daarom hebben wij samen met Keukenhof iets bijzonders gemaakt. Onder het motto: ‘Als u niet naar Keukenhof kunt komen, dan brengen wij Keukenhof naar u!’, heeft Keukenhof videobeelden ter beschikking gesteld aan Fietslabyrint. Ons videoteam heeft de videobeelden bewerkt tot een virtuele fietsroute. De tulpen, hyacinten en andere bollen staan in bloei, de zon schijnt en de vogels fluiten. Deze prachtige nieuwe route is beschikbaar voor iedereen met Fietslabyrint!

Wil jij de route op jouw Fietslabyrint? Ga naar het inschrijfformulier om de route aan te vragen.

Keukenhof

© 20-04-2020
Samenwerking Keukenhof: fietsen door het mooiste lentepark ter wereld
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook