Fietslabyrint genomineerd voor een innovation award van I2C

18-09-2015
Met dank aan onze Belgische partner Enraf-Nonius is Fietslabyrint genomineerd in de categorie Industry. Stemmen kan tot en met 8 oktober op http://www.i2c.be/
 
Innovation To Care bekroont de beste ideeën die het comfort, de leefbaarheid of de duurzaamheid van een zorginstelling verbeteren. Organisaties die streven naar vooruitgang in de zorgsector of producenten van innovatieve producten of diensten die een meerwaarde bieden aan patiënten of bewoners, dienden hun kandidatuur in. Uit de 51 inzendingen zijn 18 genomineerden geselecteerd, waaronder Fietslabyrint. De awards worden uitgereikt op 9 oktober op de EXPO 60+ beurs die plaatsvindt in de Nekkerhal in Mechelen (België).
 
De I2C-inzendingen worden onderverdeeld in drie categorieën. De categorie Industry plaatst gecommercialiseerde innovaties in de spotlight. De jury herleidde de longlist met 22 kandidaten tot een shortlist met 6 kanshebbers. Het Fietslabyrint van Enraf-Nonius biedt mensen die niet meer buiten kunnen fietsen, een interactieve fietstocht met behulp van een beeldscherm en een bewegingstrainer.
 
 
Follow us!
Ons Youtube kanaal
Volg ons op Facebook